Skriv din beskrivning här!

one direction

typ nu så har jag börjat fatta att jag såg 1D. jag var i chocktillstånd under halvakonseten, bara stod där och sitirrade typ. sen så började jag typ skrika, sjunga och filma. hade lite smått panik när de var ute på den lilla platformen i publiken och de var ca 10 meter ifrån mig. Niall vinkade till och med till en tjej typ 1 meter framför mig. är lite smått kär i honom nu haha, han var så sjukt gullig och glad hela tiden. 
jag och mamma satt iaf på parkett 44, altså 44 rader från scenen, åt höger. jag var livrädd att vi skulle sitta typ högst upp och längst bort och inte se något eftersom parkett inte fanns med på någon karta över arenan. men våra platser var faktiskt jätte bra. :) 
de var verkligen suuuper live, till och med mamma tyckte om dem efter att de sjöng backstreet boys - i want it that way haha :) 
 
medans vi var i sverige så var vi också o shoppade i kista galleria och sollentuna galleria/centrum (?) och jag lyckades bli beroende av vitamin well. har druckit 1 flaska per dag sen vi kom hem. undrar om det är ohälsosamt med för mycket? hoppas inte det för jag har 2 flaskor kvar haha :
 
 
här är lite bilder ialafall, hade bara iphonen med så det är inte så bra kvalite.. 
 
när de var ute på platformen... hade typ panik och hoppade och skrek och grät nästan när niall inte såg mig haha :')
 
scenen var ganska långt bort men vi såg endå hyfsat bra sålänge idioterna framför oss inte ställde sig på sina stolar. men antingen så gjorde jag samma sak elr så kom vakterna och sa till.
 
när de var ute på platformen.. :)