Skriv din beskrivning här!

Hejdå 10 i engelska

Har engelska prov imorgon och har inte ens rört böckerna än... Jag orkar inteee :(


cupcakes

 
 

projektmiddag

vi fick läxa i HK att laga en middag, förätt/efterätt och ett bakverk. jag valde att laga mini-räksmörgås, pasta med hemlagad pesto, fläskfile och parmaskinka ochtill efterrätt citroncheesecake med flädertäcke och flädersorbet. sen så lagade jag även en "fördrink" med granatäppel och sprite. :) idag lagade jag också cupcakes med madde, men lägger upp dom bilderna i ett annat inlägg.
 
 
väldigt dålig bilder (speciellt på cheesecaken) men orkar inte redigera haha :)

one way or another

har vart väldigt upptagen med att sova de senaste dagarna så har inte orkat hunnit uppdatera.. :/ men iaf, tänkte skriva ett snabbt inlägg före jag går och lägger mig tidigt eftersom att jag åker till sverige imorgon! :D ska till uppsala med mamma och köpa massa kläder. vi hade tänkt åka till stockholm men jag orkar inte springa runt med massa shoppingkassar som väger typ 15 kg och sen åka typ världens ofräschaste buss och mamma vägrar köra till stockholm så vi far till uppsala istället. 
 
annars så har jag vart hos min morbror med typ halva släkten idag. vi åkte pulka efter crossen, åt tacos och blåste såpbubblor. (fick även x antal leksaker i huvudet och 10 liter dreggel över mig av kusinerna som är typ ½ och 3 år gamla..) och enda sen jag kom hem så har jag lyssnat på denhääääär låten om och om igen:
 
 
 
så jäääävla bra. och niall är ju för söt och zayn är så snygg och harry och liam och louis asdfghjkl
 
iaf, nu måste jag sova, ska upp kl 6 imorgon.. :/ godnatt! :)

it's not much of a life you're living

 
 
har vart min favoritlåt sen unapologetic kom ut <3 

rubriksbrist

sitter och lyssnar på ed sheeran och dricker te, hatar egentigen te men har bestämt mig för att jag ska lära mig att dricka det. ialafall sånt som gör att man sover bättre.
 
har iaf inte gjort så mycket senaste veckorna. gått i skolan, pluggat, sovit (lyckades inte hålla mitt nyårslöfte :c) och pluggat lite till. har tyskaprov imorgon och glömde böckerna i skolan i tisdags så har läst på tyska enda sen jag kom hem från skolan idag.. :/
 
men måste nog sova nu, godnatt :)
 
gammal bild från instagram, vet inte om jag har lagt upp den förut men whatever x)