Skriv din beskrivning här!

kräftskiva

 
Var på dubbla kräftskivor igår, först på mormor och morfars stuga (bilderna) och sen i kalmarnäs hos pappas släkt. Jag som inte äter kräftor fick leva på vindruvor och kex hela dagen men på kvällen var pappa snäll och hämtade pizza :)

tjejkväll

 
 
Jag, Amanda, Madde och Sophie hade en liten filmkväll i fredags. Det var "nyttighets-tema", ialafall tills Amanda kom med stor chipspåse haha :) 

i wanna put you on repeat, play you everywhere i go

 

stockholm

Kom hem från sverige idag, åkte igårmorse med Moa, Celic, Alexandra och Heidie. Vi shoppade lite och sen gick vi till hotellet och lämnade alla grejjer innan vi åkte vidare till gröna lund och sommarkrysset. The Fooo, Yohio, Brolle, Amanda Fondell och Jonas Gardell uppträdde. Vi stod utanför själva området med bänkar och så, men längst fram mot stängslet. Så Gry vinkade till oss och the Fooo var bara 2 meter ifrån oss.
Vi hann också åka lite saker, jag tvingade mig upp i insane och det var det värsta jag någonsin gjort. Fyfan alltså. 
Sen idag så hann vi med lite shopping till innan vi tog bussen och båten tillbaka hem. Jag är sååå glad för att jag äntligen köpt ett bareMinerals puder. Hade tänkt beställa ett men nu köpte jag på Kicks och fick exakt rätt färg och allt. Hittade också en perfekt svart kjol inne på Topshop och lite andra saker.
Jag och Celic lyckade också tappa bort oss inne på NK och det var ett stort misstag. Jag höll på att dö när vi gick förbi Hunkydory, Acne, Michael Kors, Marc by Marc Jacobs osv och jag hade knappt pengar kvar. Det var som tortyr att se alla fina saker men inte kunna köpa något :(
 
Men nu måste jag sova, ska upp 7 imorgon för skolan börjar. Lägger upp bilderna imorgon :) 

Movies

Har en känsla av att de kommande veckorna kommer att spenderas på bion :)
 
 

Polen

Såååå mamma har bokat en kryssning till Polen och Visby nu i helgen. Vi skulle egentligen åkt till Medelhavet men det fanns typ inga resor kvar och vi kom aldrig överens om vart vi skulle :')
Har redan vart till Visby en gång och det var jätte fint, sen vi ska till Gdynia och det enda jag ser fram emot där är shoppingen. Om vi åker till de shoppingcentrumen som jag vill till så finns bl.a. Bershka, River Island, Pull&Bear, Zara, Adidas och Nike! :) Och har gjort lite research och tagit reda på typ alla Starbucks i hela Polen haha :)

Förhoppningsvis så åker vi till något varmt land i höst/vinter istället, och förhoppningsvis så blir det inte Egypten igen. (Då blir det 6e gången..)

Bilder från sist jag var i Visby:


ny design

Eftersom att jag är lat och blir oftast skitsur när jag ska försöka göra egna designer så använde jag en färdig från bloggdesign.nu. ändrade såklart headern och krånglade med länkarna ett bra tag innan det äntligen fungerade! :) som ni kanske märker så blir jag arg av att bara lägga in lite koder i stilmallen/kodmallen haha, har allt för många gånger suttit flera timmar i sträck med femtiotusen olika koder som ska ändras och bytas ut och det har alltid slutat med att jag bara sket i det och så har bloggen sett hemsk ut. fast nu är jag faktiskt nöjd :)
 
 btw så är alla bilder i arkviet för små och göteborg inlägget är fucked up.. vet inte vad som hände men vissa bilder syns inte och dessutom så är det två likadana inlägg? ska fixa det så fort som möjligt.

-

Följ min blogg med Bloglovin

Michael Kors

 
 
1, 2
 
har blivit kär i dessa väskor. så kär att jag kanske sparar lite av denhär månadspengen och nästa och beställder den lilla.. får väl vänta tills julen innan jag får den stora. dock så finns den lilla också i blått och den stora i bl.a. lila, blå och mörkblå... har väldigt mycket beslutsångest om vilken som är finast, hellst vill jag ha en av varje färg haha :)